Recepten

Nominatie voor Horeca Expo!

Nominatie voor Horeca Expo!

Wij zijn dit jaar op Horeca Expo geselecteerd  voor de innovatieprijs met Aquafaba! Wij kunnen massale steun gebruiken, jullie kunnen helpen door deze link te volgen: http://wshe.es/RRdyKrlo Dank jullie wel...

Nominatie voor Horeca Expo!

Wij zijn dit jaar op Horeca Expo geselecteerd  voor de innovatieprijs met Aquafaba! Wij kunnen massale steun gebruiken, jullie kunnen helpen door deze link te volgen: http://wshe.es/RRdyKrlo Dank jullie wel...

Vegan Meringue met aquafaba-poeder

Vegan Meringue met aquafaba-poeder

Vegan Meringues maken is niet moeilijk doch probeer je zo strikt mogelijk te houden aan het recept.  verwarm je over voor op 80°C maak je beker of kom waarin je...

Vegan Meringue met aquafaba-poeder

Vegan Meringues maken is niet moeilijk doch probeer je zo strikt mogelijk te houden aan het recept.  verwarm je over voor op 80°C maak je beker of kom waarin je...

Opgeklopt vegan-eiwit met aquafaba

Opgeklopt vegan-eiwit met aquafaba

100 ml aquafaba-oplossing 10 minuten mixen voeg een theelepel citroensap toe (optioneel, voor meer stevigheid) laat nog 1 minuut mixen Thermomix : laat 4 minuten mixen met vlinder (stand 3.5)...

Opgeklopt vegan-eiwit met aquafaba

100 ml aquafaba-oplossing 10 minuten mixen voeg een theelepel citroensap toe (optioneel, voor meer stevigheid) laat nog 1 minuut mixen Thermomix : laat 4 minuten mixen met vlinder (stand 3.5)...

schuimlaagje

Whisky Sour mét schuimlaagje ZONDER eiwit

Verras je gasten met een Vegan Whisky Sour met een perfect schuimlaagje! In Shaker :  ijsblokjes  1 maatje whisky (50 ml)  1/2 maatje vers citroensap (25 ml)  1/2 maatje suikersiroop...

Whisky Sour mét schuimlaagje ZONDER eiwit

Verras je gasten met een Vegan Whisky Sour met een perfect schuimlaagje! In Shaker :  ijsblokjes  1 maatje whisky (50 ml)  1/2 maatje vers citroensap (25 ml)  1/2 maatje suikersiroop...